​​Пружність та еластичність на роки. Як зберегти?

​​Пружність та еластичність на роки. Як зберегти?
08
червня

Поділитись

Ви помічали, що як трошки потягнеш шкіру, то вона м’яка та еластична, але натягніть її сильно і вона дасть зовсім іншу відповідь - стане непіддатливою та щільною. Така властивість шкіри називається в‘язко-еластичністю і саме вона визначає її пружність та тонус.

Збережіть необхідний рівень в‘язко-еластичності і шкіра довго буде тішити вас молодістю та красою. Що ж впливає на цю властивість?

  • Колаген. Він забезпечує м’якість шкіри при слабому натязі. Тут вам і міцність, і захист від механічних пошкоджень.
  • Еластин. Його функція забезпечити пружність та еластичність. Посилюють еластин глюкозаміноглікани (це, наприклад, гіалуронова кислота та інші компоненти, що утримують вологу в клітинах).

Що відбувається із роками?

Кількість волокон колагену та еластин у зменшується, як і активність клітин, що виробляють дерму. Через це «у віці» ми маємо:
❌ Сильніше розтяжіння шкіри та її надлишок.
❌ Провисання шкіри - птоз.

Як зберегти в’язко-еластичність шкіри на належному рівні?

Окрім апартних та досить коштовних косметологічних процедур вам допоможуть правильно підібрані косметичні продукти. Вибирайте ті, які:

  • Сприяють виробленню колагену та еластину.
  •  Утримують вологу в клітинах.
  • Покращують тургор.

Косметологи Bishoff допоможуть вам визначити які компоненти потрібні та підберуть ефективну косметику.

Інші новини

Говоримо ТАК! натуральним компонентам
29
грудня
Говоримо ТАК! натуральним компонентам

Bishoff - це українська марка натуральної косметики, якої немає аналогів! У чому унікальність?

Читати далі
Активні комплекси від ТМ Bishoff. Сік гриба Шіі-Таке
18
червня
Активні комплекси від ТМ Bishoff. Сік гриба Шіі-Таке
Важливим компонентом активного комплексу є сік гриба Шіі-Таке.
Читати далі
Руйнуємо міфи: використання вітаміну С влітку
07
червня
Руйнуємо міфи: використання вітаміну С влітку

Ох, скільки ж разів ми чули, що вітамін С не просто шкідливий, а навіть небезпечний  для

Читати далі