Екологічна косметика - нова епоха у догляді за шкірою

Екологічна косметика - нова епоха у догляді за шкірою
29
грудня

Поділитись

При переході на етичний спосіб життя постає питання екологічної косметики. Зараз у цій ніші з'являється все більше брендів, це радує! Bishoff - компанія, яка випускає натуральну косметику, що не має аналогів, з 2002 року. На запитання про бренд відповідає Ольга Іващенко - творець, ідейний натхненник і за сумісництвом головний технолог Bishoff!

Які особливості у марки Bishoff?

Деяким важко уявити, що «вітчизняне» не означає дешеве і неефективне. Ми зібрали професійну команду лікарів, косметологів, фармацевтів. У нас навіть травниця є! І все це, щоб випускати дійсно класний продукт і розбити всі міфи і стереотипи про український виробництві. Це засоби для догляду за шкірою, які пройшли клінічні дослідження і на реально підтвердили ефективність.

Добре, а які на вашу думку речі про цю косметику повинні знати все?

Розумієте, я оцінюю готовий продукт Bishoff як жінка і споживач, тому що у мене самої на поличці доглядових засобів ціла серія від Bishoff. Тож відповім так, як розповідаю подругам.

По-перше, натуральність: Bishoff - це справжнісінька бомба для шкіри! Дякуємо базового комплексу усіх рецептур бренду - полімінералу бішофіту і полісахаридам соку грибів шиітаке. Цей тандем, повірте моєму досвіду, дуже добре діє на шкіру, живлячи її, зволожуючи, омолоджуючи. Більше не потрібно гуглити кожен елемент складу крему, щоб переконатися в його некомедогенності і нетоксичності. З появою у моєму житті Bishoff я взагалі про це забула.

Що скажете з приводу вартості продуктів? Вони начебто зовсім недорогі.

Ну звичайно ж, доступність! У всьому світі жінки звертаються до органіки, до натурального догляду, всі втомилися від хімії і сумнівних речовин. І тому в ніші натуральної косметики досить багато якісних пропозицій. Але не в Україні. Наші виробники, схоже, потребами своєї аудиторії не дуже переймаються. А якщо говорити про світові бренди, то за їх продукцію доведеться непогано переплатити, тому що в ціні багато всього: від рекламних бюджетів до транспортування. А в Україні теж роблять хорошу косметику! Bishoff - це «наш» бренд за всіма параметрами, тільки ось сертифікати якості у нього міжнародні.

У Bishoff виробництво в Україні. А звідки берете сировину?

Якщо чесно, ми давно керуємось правилом підтримувати своїх. Велика частина матеріалу для косметики вирощена на органічних фермах України. Ми роками співпрацюємо з нашими постачальниками, тож зараз отримуємо все, що потрібно за дуже хорошою вартістю. Це дозволяє дотримуватися основної політики бренду: у нас акцент на масовість косметики хорошої якості. А це неможливо без низьких цін.

До речі, про якість. Як ви контролюєте це питання?

Питанням контролю якості у нас займається цілий відділ. Крім того, найменші зміни в рецептурі і технології обов'язково проходять перевірку у незалежних експертів як на території України, так і за кордоном. Ну, і, як я вже говорила, свого роду гарантом якості є я сама: Bishoff використовую вже дуже давно. Я, можна сказати, євангеліст бренду. І не просто вірю в нього, я знаю його зсередини і за кожну баночку готова відповідати особисто.

Добре, що скажете на рахунок новинок? Чим порадуєте в новому сезоні?

З приводу новинок нічого сказати не можу, тому що, самі розумієте, це вже зі сфери комерційної таємниці. Але точно вам скажу, що нові засоби у нас з'являються не за бажанням маркетологів або натхненням адміністрації. Ми орієнтуємося більшою мірою на споживчий попит. Все, що виходить у світ під маркою Bishoff, дійсно необхідно сучасним жінкам. Крім того, косметична індустрія розвивається, а значить товари, які вже продаються, можна робити краще і краще. Це нескінченний шлях пошуку і пропозиції чогось, що краще і ми з задоволенням по ньому йдемо.

Інші новини

​​Мусимо визнати: читати склад продукту неінформативно
07
червня
​​Мусимо визнати: читати склад продукту неінформативно

Не сумніваємось, що розумні люди казали вам про необхідність вичитувати склад косметичних

Читати далі
​​Ви правильно змиваєте макіяж?
13
червня
​​Ви правильно змиваєте макіяж?

Ми не дивуємось, що у б’юті-індустрії безліч напускного туману. Але міф про те, що спеціальні

Читати далі
Руйнуємо міфи: використання вітаміну С влітку
07
червня
Руйнуємо міфи: використання вітаміну С влітку

Ох, скільки ж разів ми чули, що вітамін С не просто шкідливий, а навіть небезпечний  для

Читати далі