Екологічна косметика - нова епоха у догляді за шкірою

Екологічна косметика - нова епоха у догляді за шкірою
29
грудня

Поділитись

При переході на етичний спосіб життя постає питання екологічної косметики. Зараз у цій ніші з'являється все більше брендів, це радує! Bishoff - компанія, яка випускає натуральну косметику, що не має аналогів, з 2002 року. На запитання про бренд відповідає Ольга Іващенко - творець, ідейний натхненник і за сумісництвом головний технолог Bishoff!

Які особливості у марки Bishoff?

Деяким важко уявити, що «вітчизняне» не означає дешеве і неефективне. Ми зібрали професійну команду лікарів, косметологів, фармацевтів. У нас навіть травниця є! І все це, щоб випускати дійсно класний продукт і розбити всі міфи і стереотипи про український виробництві. Це засоби для догляду за шкірою, які пройшли клінічні дослідження і на реально підтвердили ефективність.

Добре, а які на вашу думку речі про цю косметику повинні знати все?

Розумієте, я оцінюю готовий продукт Bishoff як жінка і споживач, тому що у мене самої на поличці доглядових засобів ціла серія від Bishoff. Тож відповім так, як розповідаю подругам.

По-перше, натуральність: Bishoff - це справжнісінька бомба для шкіри! Дякуємо базового комплексу усіх рецептур бренду - полімінералу бішофіту і полісахаридам соку грибів шиітаке. Цей тандем, повірте моєму досвіду, дуже добре діє на шкіру, живлячи її, зволожуючи, омолоджуючи. Більше не потрібно гуглити кожен елемент складу крему, щоб переконатися в його некомедогенності і нетоксичності. З появою у моєму житті Bishoff я взагалі про це забула.

Що скажете з приводу вартості продуктів? Вони начебто зовсім недорогі.

Ну звичайно ж, доступність! У всьому світі жінки звертаються до органіки, до натурального догляду, всі втомилися від хімії і сумнівних речовин. І тому в ніші натуральної косметики досить багато якісних пропозицій. Але не в Україні. Наші виробники, схоже, потребами своєї аудиторії не дуже переймаються. А якщо говорити про світові бренди, то за їх продукцію доведеться непогано переплатити, тому що в ціні багато всього: від рекламних бюджетів до транспортування. А в Україні теж роблять хорошу косметику! Bishoff - це «наш» бренд за всіма параметрами, тільки ось сертифікати якості у нього міжнародні.

У Bishoff виробництво в Україні. А звідки берете сировину?

Якщо чесно, ми давно керуємось правилом підтримувати своїх. Велика частина матеріалу для косметики вирощена на органічних фермах України. Ми роками співпрацюємо з нашими постачальниками, тож зараз отримуємо все, що потрібно за дуже хорошою вартістю. Це дозволяє дотримуватися основної політики бренду: у нас акцент на масовість косметики хорошої якості. А це неможливо без низьких цін.

До речі, про якість. Як ви контролюєте це питання?

Питанням контролю якості у нас займається цілий відділ. Крім того, найменші зміни в рецептурі і технології обов'язково проходять перевірку у незалежних експертів як на території України, так і за кордоном. Ну, і, як я вже говорила, свого роду гарантом якості є я сама: Bishoff використовую вже дуже давно. Я, можна сказати, євангеліст бренду. І не просто вірю в нього, я знаю його зсередини і за кожну баночку готова відповідати особисто.

Добре, що скажете на рахунок новинок? Чим порадуєте в новому сезоні?

З приводу новинок нічого сказати не можу, тому що, самі розумієте, це вже зі сфери комерційної таємниці. Але точно вам скажу, що нові засоби у нас з'являються не за бажанням маркетологів або натхненням адміністрації. Ми орієнтуємося більшою мірою на споживчий попит. Все, що виходить у світ під маркою Bishoff, дійсно необхідно сучасним жінкам. Крім того, косметична індустрія розвивається, а значить товари, які вже продаються, можна робити краще і краще. Це нескінченний шлях пошуку і пропозиції чогось, що краще і ми з задоволенням по ньому йдемо.

Інші новини

«Компанія року-2021» та «Вибір споживача-2021»
05
листопада
«Компанія року-2021» та «Вибір споживача-2021»
Ті, хто давно із нами, пам’ятають, що минулого року компанія Bishoff отримала престижну нагороду «
Читати далі
Переможець номінації «Компанія року - 2020»
29
грудня
Переможець номінації «Компанія року - 2020»

Переможцем номінації «Компанія року - 2020» та лідером у сфері косметології визнана компанія

Читати далі
Типи шкіри та як вірно обрати засоби догляди за нею
18
червня
Типи шкіри та як вірно обрати засоби догляди за нею
Для того, щоб обрати правильний догляд та не нашкодити своїй шкірі, треба вміти правильно обрати
Читати далі