​​Пружність та еластичність на роки. Як зберегти?

​​Пружність та еластичність на роки. Як зберегти?
08
червня

Поділитись

Ви помічали, що як трошки потягнеш шкіру, то вона м’яка та еластична, але натягніть її сильно і вона дасть зовсім іншу відповідь - стане непіддатливою та щільною. Така властивість шкіри називається в‘язко-еластичністю і саме вона визначає її пружність та тонус.

Збережіть необхідний рівень в‘язко-еластичності і шкіра довго буде тішити вас молодістю та красою. Що ж впливає на цю властивість?

  • Колаген. Він забезпечує м’якість шкіри при слабому натязі. Тут вам і міцність, і захист від механічних пошкоджень.
  • Еластин. Його функція забезпечити пружність та еластичність. Посилюють еластин глюкозаміноглікани (це, наприклад, гіалуронова кислота та інші компоненти, що утримують вологу в клітинах).

Що відбувається із роками?

Кількість волокон колагену та еластин у зменшується, як і активність клітин, що виробляють дерму. Через це «у віці» ми маємо:
❌ Сильніше розтяжіння шкіри та її надлишок.
❌ Провисання шкіри - птоз.

Як зберегти в’язко-еластичність шкіри на належному рівні?

Окрім апартних та досить коштовних косметологічних процедур вам допоможуть правильно підібрані косметичні продукти. Вибирайте ті, які:

  • Сприяють виробленню колагену та еластину.
  •  Утримують вологу в клітинах.
  • Покращують тургор.

Косметологи Bishoff допоможуть вам визначити які компоненти потрібні та підберуть ефективну косметику.

Інші новини

Типи шкіри та як вірно обрати засоби догляди за нею
18
червня
Типи шкіри та як вірно обрати засоби догляди за нею
Для того, щоб обрати правильний догляд та не нашкодити своїй шкірі, треба вміти правильно обрати
Читати далі
Усе, що ви хотіли знати про глину
07
червня
Усе, що ви хотіли знати про глину

Користь глини важко переоцінити. Логічно, що цей компонент настільки популярний серед світових

Читати далі
Активні комплекси від ТМ Bishoff. Бішофіт
18
червня
Активні комплекси від ТМ Bishoff. Бішофіт

Бишофит – это уникальный комплекс микро- и макроэлементов, который по своему качественному и

Читати далі